Followers




Monday, 8 July 2013

terbang diawangan *sikit pun takde kaitan*

Hye.. Assalamualaikum semua :)) 
sihat ?? Harap-harap sihat.. 
dua hari berturut-turut keluar sampai pukul tiga pagi.. 
\Destinasi yang telah eyra pergi..
Ceehhhh~ Ayat best gila.. HAHA
MALAM AHAD
pada malam tersebut.. jeng jeng jeng..
HAHA, eyra pegi Uptown danau, sogo, masjid jamek 
and pavi je.. Haishh.. duduk dekat tempat2 tu lagha terus!
gambar pun tak sempat nak tangkap.. haduihh
baru nak riak sikit kan?? HAHA..
sogo..
Hah, buat apa dekat sogo tu??  krik krik krik...
haha, dekat sogo shopping baju je... Murah gila babi
lah dekat situ... MURAH NAK MAMPUIH.. sampai 70%
Rugi sapa yang takpi habaq hang...
Majid jamek..
ni pi petang.... 
lepas masjid jamek terus ke sogo.. Alang2 kan?? HAHA
pi situ tak borong apa2 pn.. 
pi sogo MASYAALLAH geram habaq hang...
Uptown Danau..
Lepas habis semua tu... bergerak lah ke uptown danau...
syiok gila!! jalan sampai pukui 3 pagi.. padahai tak beli apa2 pun
cuma syiok cuci mata ja..
hampa ada?? hahahhahhahahahha
aku rasa ramai aku kenai dekat uptown tu..
tapi sekoq tak teguq sebb aku ni lawa sangat kot.. huaaa~
JUST JOKING>> TAKE NOTE
hahahahahaaha

NEXT DAY
Hari ahad,,,
pagi pakat dok melingkaq ataih katil... 
malam baru kalut nak keluaq.. apa punya anak dara lah ni... hahahah
hari ahad pagi until maghrib duduk rumah... 
pukul 8.00 malam baru keluar.. hahaha
pi mana?? Hah!! Nak tau lah tuuu... hahahahahahah
okay, Ceq habaq dekat hampa dekat mana... ting ting ting!!
KAROAKE AT OLDTOWN WHITE COFFEE!!
https://www.keek.com/eyrazack/keeks/Sr5Ccab#qM4Ccab
3 HOURS RM25
IF PLUS 2 HOURS RM50
mygaaddddddd!!! less less less!!
Too much less!!!!
best and enjoy!!!

1 comment:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete